La piste

La Piste: Als Chap'in Jette bruist!

Het is ondertussen al meer dan 2 jaar geleden dat de ganse ploeg van de Piste en de Maracuya-tent zich voorbereidde op de 10e editie van Jam’in Jette! We willen alvast iedereen waarschuwen: deze 10e editie zal geen enkele beperking kennen en belooft explosief te zijn!

De boog staat gespannen om u recht in het hart te treffen! Kunstenaars, lightdesigners, geluidsmensen, ceremoniemeesters, butlers, praatjesmakers, …Een wereld vol cabaretfiguren die vol ongeduld wachten op een publiek.

Circus, dans, muziek, UFO’s, gekke wetenschappers, tranen, gelach, geluk, uitbundigheid…gewoon leven!

Een participatieve workshop, 3 cabaretten en een pyrotechnische show!

Een griezelig fantastisch verjaardagsmenu!

Programmatie :

Marmaille’in Chap

Gezien het succes van de vorige edities, blijft de formule dezelfde. Helemaal aan het begin van de middag gaat de Maracuya-tent weer open om jong en oud een ruimte te bieden om te spelen en te leren. Vlieg, val, lach, probeer, ontdek, deel! De Chap is voor jullie, kinderen!

Twee entertainers zullen jullie begeleiden en helpen de magie van bekende en onbekende circusobjecten te ontdekken. Verrassingen, muziek en een fantastische sfeer!

Een spektakel van het leven zelf!

« Tango Pendulaire » Rocio Garrote

Deze uitmuntende koorddanser neemt u mee op een unieke trip, een dans die uw voeten van de grond zal tillen. Acrobatiek en dans smelten samen in deze circusact met een tango-feel. 

Dit alles uitgevoerd door een sensuele, gepassioneerde en elegante vrouw.

Cie Air Blow

« Diabolooping »

Dit is niet de eerste keer dat Air blow Jam’in Jette bezoekt! Ze zijn een team met zoveel talenten dat ze ons altijd wel iets moois kunnen laten zien. Diabolooping zal, zoals de naam al doet vermoeden, een meerhandige diabolo-act zijn, met live beatboxgeluiden en een waanzinnige choreografie die je hoofd op hol zal brengen.

Een tijdloos, intens en virtuoos moment.

Na de diabolo’s is het gezelschap Air Blow terug om ons een verbazingwekkend jongleerduo voor te stellen. Deze twee begeleiders zullen de grenzen van het jongleren verleggen door er een menselijke beatbox aan toe te voegen. Deze is zo goed ingesteld op deze groovy en wilde geluiden dat je niet weet welke kant je op moet kijken. Een act die jong en oud zal verbazen.

Marie Parrinet, Elisa Vizioli & Corneel Didier

«Drink after drink»

Elisa, Marie en de accordeonist zijn opnieuw van de partij. Onze twee serveersters en hun bevriende muzikant zullen u hun selectie wijnen en champagnes met de grootste zorg presenteren, glas per glas, vervolgens fles per fles, laat u verbazen door hun vingervlugheid en excentriciteit!

"Marie..." (slam)

«Marie...»

Dit is slam. Het is poëzie. Het gaat over de stille kracht die gevonden kan worden in melancholie en de allesomvattende kracht van woorden. Het gaat over de woede die naast die van jezelf komt.

Armand Quendlamita (Jongleren, uitbalanceren)

«Armand Quendlamita»

Rechtstreeks afkomstig uit het land van de integere Mannen, zal onze jongleur en circusvriend uit Burkina Faso de Jam betreden in Jette 2022. Hij zal de wetten van gewichtloosheid en evenwicht uitdagen terwijl hij ons vertelt over zijn roots