– Vrijwilligers – 

De sleutel tot het succes van de activiteiten van Kwa! is altijd het indrukwekkende netwerk van gekwalificeerde vrijwilligers. De meeste projecten worden uitgevoerd door vrijwilligers, zowel op de dag van het festival als het hele jaar door. Om ervoor te zorgen dat dit 12e Jam’in Jette outdoor festival een echt succes wordt, zullen er weer meer dan 320 vrijwilligers meehelpen!

Vrijwilligerswerk voor Jam’in Jette betekent dat je bijdraagt aan de realisatie ervan en dat je onze burgerboodschap concreet uitdraagt. Het betekent meer dan 18.000 mensen in staat stellen om gratis deel te nemen aan een festival als geen ander… Twee prachtige dagen rijk aan muziek, delen, hoop, ontmoetingen, ontdekkingen en positieve emoties.

Vrijwilliger zijn betekent ontdekken wat er zich achter de schermen afspeelt, wat natuurlijk net zo de moeite waard is als het festival zelf. Door zoveel vrijwilligers bij het project te betrekken, bereiken we ons doel om honderden burgers te integreren door middel van cultuur, zodat ze een actieve rol kunnen spelen in een evenement dat weerspiegelt wie ze zijn en waaraan ze met trots hebben bijgedragen.

En we hebben jou nodig! Het is dankzij jou dat dit allemaal mogelijk is.

Wil je deel uitmaken van het Jam’in Jette avontuur, informatie verstrekken aan festivalgangers in de INFO stand, muntjes verkopen, samenwerken met het Barm’in Jette team, bedienen in de Miam’in Jette restaurants, zorgen voor kinderanimatie in het JaM’INI dorp, artiesten en vrijwilligers bedienen in het SAC, en nog veel meer? We zijn altijd op zoek naar serieuze, gemotiveerde mensen om deze elfde editie nog gekker te maken dan de tiende!

Schrijf je nu in via het formulier

Meer info? jaminjettecrew@gmail.com