– Access – 

In het noorden van Brussel, in een van de 19 gemeenten van de hoofdstad, ligt Jette, een groene gemeente, vriendelijk en gastvrij. In het Jeugdpark Jette organiseren we een weekend lang het Jam’in Jette-festival.

 📍 Graafschap van Jettelaan
1090 Brussel 📍

Grotere map

We nodigen je uit om duurzame vervoermiddelen te gebruiken om naar het festival te komen.
De plek is zeer gemakkelijk bereikbaar per fiets, te voet maar ook met het openbaar vervoer.

🚎  Openbaar vervoer

Ontdek hier hoe je vlot ter plaatse raakt.

Heb je geen MOBIB-kaart? Je kan bij de MIVB gewoon met je contactloze bankkaart reizen. Scan je bankkaart, smartphone of smartwatch aan het grijze valideertoestel in metro, tram of bus en je bent vertrokken!

Met tram – contactloze betaling
Lijnen 93, 51 et 19 (halte « Guillaume De Greef »).
           > Werven > Tram 19

Met bus – contactloze betaling
Lijnen 14 (halte « Lorge » ou « Guillaume De Greef »), 88 (halte « Lorge »), 245 (halte «De Greef »).
           > Werven > Lijnen 88

   Met train – Lijn Brussel – Aalst (station « Jette »).
Het station van Jette bevindt zich op 3 minuten wandelafstand van het Jeugdpark
 

🚌 Speciale Shuttles

Jam’in Jette zet speciale shuttles in voor de terugkeer van de festivalgangers aan het einde van het festival. De vertrektijden zijn gepland van 00:30 tem 02:00 op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei, zodat je met een gerust hart naar huis kan. Vertrek om de 30 minuten vanaf de halte “Jam’In Jette” van het jeugdpark (dichtbij de hoofdingang) naar het Centraal Station om aan te sluiten bij het netwerk van Noctis.

🚲 Per Fiets :

Geen betere keuze dan met de fiets naar het Jam’in Jette festival te gaan. Het Jeugdpark is zeer gemakkelijk toegankelijk voor festivalgangers die met de fiets komen. De ”Groene Wandeling” van Brussel loopt namelijk langs het park. De perfecte gelegenheid om op Jam’in Jette te stoppen voor een concert, een drankje, een ontmoeting.. Parkeren is mogelijk bij de ingang van het festival, maar vergeet niet om uw hangslot mee te nemen.

🚗 Carpoolen :

Het carpoolprincipe is eenvoudig. Sommige mensen hebben plek in hun auto en anderen hebben geen auto, maar ze gaan allen naar de dezelfde plek: het Jam’in Jette-festival. We moedigen u, gemotoriseerde festivalgangers, aan om uw auto’s te vullen met andere festivalgangers (die dicht bij u wonen, misschien zelfs twee stappen verder!) Hier is een verantwoordelijke handeling en zo veel gebruiksvriendelijker om een mooie dag te beginnen of af te sluiten.

https://carpool.be

🚙 Met de auto :

Voor diegenen die toch zelf met de auto willen komen, is de toegang heel eenvoudig: Verlaat de ring via afrit 9 (Jette). Daal de Tentoonstellingenlaan af tot aan het rondpunt op de “Oude afspanning”. Neem de Bonaventurestraat op de linkerkant en ga helemaal rechtdoor tot aan het rondpunt. Neem rechts de Heilig-Hartlaan. Het park bevindt zich 300 meter verderop. Een pijl met Jam’in Jette erop zal u tot aan het festival begeleiden.

Hoe kom je dit jaar?
Kiez maar !