21/03/2019
Geen onderdeel van een categorie

Focus Anthony Joseph

Post Image

Zijn zevende album, People of the Sun, kwam uit in 2018. Dit nieuwste album is een zeer persoonlijke werk dat hij volledig klaarspeelde in Trinidad en Tobago met de hulp van lokale muzikanten en vrienden. Op het programma staan: steelpan, soca en rapso, een mix van rap en soca. Zoals we reeds vertelden is Anthony Joseph niet enkel een muzikant, maar ook een dichter, romanschrijver en redenaar. Hij is de auteur van vier verzamelingen van poëzie en een roman. Zijn geschreven werk bevindt zich tussen surrealisme, jazz, ritmes, spraak en Caribische muziek. In 2005 werd hij door het Arts Council of England en Renaissance One geselecteerd als een de 50 zwarte en Aziatische schrijvers die een belangrijke bijdrage leverden aan de hedendaagse Britse literatuur. Hij ontving talloze onderscheidingen en geeft nog steeds les aan een Londense universiteit. Wij zijn zeer vereerd om deze grote artiest op Jam’in Jette te mogen ontvangen.

Comments

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply or Comment

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mellow Dub Sula Control Your Rage This Way The Lion De Pie Sleeping Souls Multibelgical (ft. B.I.C) Foodamentals Vida Colectiva Road, Long, Hard The Unlike (The Sun Side)