Kinderdorp

Hoewel Jam’in Jette vooral een muziekfestival is, trekt het ook een groot familiepubliek aan. Elk jaar zijn de jongste festivalbezoekers slechts een paar maanden oud en vinden ze het leuk om te ontdekken wat er in het kinderdorp voor hen is verzonnen.

Al sinds de eerste editie is het kinderdorp gedurende de hele dag nooit leeg geweest en worden de verschillende activiteiten bestormd door honderden kinderen en gezinnen. Een vriendelijke, ludieke en educatieve ruimte waar kinderen plezier kunnen maken, leren, hun kennis kunnen delen en ruimte maakt voor hun talenten en creativiteit.

Naast traditionele activiteiten zoals grimage, houten speelgoed, … kan je er nog veel meer verrassingen en nieuwigheden ontdekken.

Opdat kinderen, maar ook ouders, in de beste omstandigheden van het festival kunnen genieten, zal er een speciale ruimte voor baby’s worden ingericht. Je kunt de tijd en ruimte nemen om met baby’s te spelen, ze borstvoeding geven en hun luiers verversen in alle sereniteit.

The Kora De Viskeuze Cirkel Kavur Balikari Way Up High Suffering (This Savage Work) Tallava Gelukkig Maar Cocek des Familles Dig Out Your Eye Halay Bob Slinger Fun Tashlik Ivailovsko Horo