MOBILITEIT

In het noorden van Brussel, in een van de 19 gemeenten van de hoofdstad, ligt Jette, een groene gemeente, vriendelijk en gastvrij. In het Jeugdpark Jette organiseren we een weekend lang het Jam’in Jette-festival.

 

Graafschap van Jettelaan

1090 Brussel

 Grotere map

We nodigen je uit om duurzame vervoermiddelen te gebruiken om naar het festival te komen. De plek is zeer gemakkelijk bereikbaar per fiets, te voet maar ook met het openbaar vervoer.

 

Openbaar vervoer

Per tram

Lijnen 93, 51 en 19 (halte « Guillaume De Greef »).

Per bus

Lijnen 53 (halte« Lorge » of « Guillaume De Greef »), 88 (halte « Lorge »), 245 (halte «Crocq »).

Per trein

Lijn Brussel – Aalst (station « Jette »). Het station van Jette bevindt zich op 3 minuten wandelafstand van het Jeugdpark

 

Gratis pendelbus

Jam’in Jette zet gratis shuttlebussen in voor de terugkeer van de festivalgangers aan het einde van het festival. De vertrektijden zijn gepland van 00:30 tot 02:00 op zaterdag 23 mei, zodat je met een gerust hart naar huis kan. Vertrek om de 15 minuten vanaf de halte “Lorge”, bij de hoofdingang van het jeugdpark naar het Centraal Station om daar aan te sluiten bij het netwerk van Noctis.

 

Per fiets

Geen betere keuze dan met de fiets naar het Jam’in Jette festival te gaan. Het Jeugdpark is zeer gemakkelijk toegankelijk voor festivalgangers die met de fiets komen. De ”Groene Wandeling” van Brussel loopt langs het park. De perfecte gelegenheid om op Jam’in Jette te stoppen voor een concert, een drankje, een ontmoeting.. Parkeren is mogelijk bij de ingang van het festival, maar vergeet niet om uw hangslot mee te nemen.

 

Carpoolen :

Het carpool principe is eenvoudig. Sommige mensen hebben plek in hun auto en anderen hebben geen auto, maar ze gaan allen naar de dezelfde plek: het Jam’in Jette-festival. We moedigen u, gemotoriseerde festivalgangers, aan om uw auto’s te vullen met andere festivalgangers (die dicht bij u wonen, misschien zelfs twee stappen verder!) Hier is een verantwoordelijke handeling en zo veel gebruiksvriendelijker om een ​​mooie dag te beginnen of af te sluiten. Een carpoolpaneel is voorzien op het festivalterrein aan de infostand.

 

Met de auto :

Voor diegenen die toch zelf met de auto willen komen, is de toegang heel eenvoudig:

Verlaat de ring via afrit 9 (Jette). Daal de Tentoonstellingenlaan af tot aan het rondpunt op de “Oude afspanning”. Neem de Bonaventurestraat op de linkerkant en ga helemaal rechtdoor tot aan het rondpunt. Neem rechts de Heilig-Hartlaan. Het park bevindt zich 300 meter verderop. Een pijl met Jam’in Jette erop zal u tot aan het festival begeleiden.