Vrijwilligers

De sleutel van het succes van de activiteiten van de vzw Kwa! is het uitgebreid netwerk van kwaliteitsvolle vrijwilligers. Inderdaad, de projecten worden voor een groot deel gedragen door vrijwilligers, zowel op de dag zelf van het festival als doorheen het jaar. Voor deze 9e editie van het Outdoor festival Jam’in Jette zetten krijgen we hulp van maar liefst 270 vrijwilligers!

Vrijwilliger zijn voor Jam’in Jette betekent bijdragen aan de realisatie van het uitdragen van onze boodschap. Meer dan 14.000 kunnen gratis genieten van een festival dat niet zoals de anderen is…een fantastische dag gevuld door muziek, ontmoetingen, hoop, ontdekkingen en positieve emoties.

Vrijwilliger zijn, dat is de wereld van de decoratie leren kennen en natuurlijk het festival zelf. Door zoveel vrijwilligers bij het project te betrekken, bereiken we ons doel van culturele integratie voor honderden burgers die graag actief willen deelnemen aan een evenement waar ze trots op zijn.

Wij hebben jullie nodig! dankzij jullie is dit allemaal mogelijk.

Heb je zin om actief mee te werken aan het Jam’in Jette avontuur, (werken aan de bar met het team van Barm’in Jette, eten serveren in het restaurant van Miam’in Jette, een handje helpen in het Kinderdorp, de artiesten en vrijwilligers begeleiden,…) Wij zijn steeds op zoek naar ernstige en gemotiveerde personen!

Schrijf je in via dit formulier:

The Kora De Viskeuze Cirkel Kavur Balikari Way Up High Suffering (This Savage Work) Tallava Gelukkig Maar Cocek des Familles Dig Out Your Eye Halay Bob Slinger Fun Tashlik Ivailovsko Horo