Vrijwilligers

De sleutel van het succes van de activiteiten van de vzw Kwa! is het uitgebreid netwerk van kwaliteitsvolle vrijwilligers, die zich zowel op de dag zelf van het festival als doorheen het jaar met volle teugen inzetten. Voor deze 9e editie van het Outdoor festival Jam’in Jette krijgen we hulp van maar liefst 270 vrijwilligers!

Vrijwilliger zijn voor Jam’in Jette betekent bijdragen aan het het uitdragen van onze boodschap. Meer dan 14.000 festivalgangers kunnen gratis genieten van een festival dat anders is dan de anderen… een fantastische dag gevuld met muziek, ontmoetingen, hoop, ontdekkingen en positieve emoties.

Door zoveel vrijwilligers bij het project te betrekken, bereiken we ons doel van culturele integratie voor honderden burgers die graag actief willen deelnemen aan een evenement waar ze trots op zijn.

Wij hebben jullie nodig! Alleen dankzij jullie is dit allemaal mogelijk.

Heb je zin om actief mee te werken aan het Jam’in Jette avontuur, (werken aan de bar met het team van Barm’in Jette, eten serveren in het restaurant van Miam’in Jette, een handje helpen in het Kinderdorp, de artiesten en vrijwilligers begeleiden,…) We zijn steeds op zoek naar ernstige en gemotiveerde personen!

Schrijf je in via dit formulier

Mellow Dub Sula Control Your Rage This Way The Lion De Pie Sleeping Souls Multibelgical (ft. B.I.C) Foodamentals Vida Colectiva Road, Long, Hard The Unlike (The Sun Side)