Vrijwilligers

De sleutel van het succes van de activiteiten van de vzw Kwa! is het uitgebreid netwerk van kwaliteitsvolle vrijwilligers. Inderdaad, de projecten worden voor een groot deel gedragen door vrijwilligers, zowel op de dag zelf van het festival als doorheen het jaar. Voor deze elfde editie van het Outdoor festival Jam’in Jette krijgen we hulp van maar liefst 300 vrijwilligers!

Vrijwilliger zijn voor Jam’in Jette betekent bijdragen aan de realisatie van het uitdragen van onze boodschap. Meer dan 16.000 festivalgangers kunnen gratis genieten van een festival dat niet zoals de anderen is…een fantastische dag gevuld met muziek, ontmoetingen, hoop, ontdekkingen en positieve emoties.

Door zoveel vrijwilligers bij het project te betrekken, bereiken we ons doel van culturele integratie voor honderden burgers die graag actief willen deelnemen aan een evenement waar ze trots op zijn.

Wij hebben jullie nodig! Dankzij jullie is dit allemaal mogelijk. 

Heb je zin om actief mee te werken aan het Jam’in Jette avontuur, (werken aan de bar met het team van Barm’in Jette, eten serveren in het restaurant van Miam’in Jette, een handje helpen in het kinderdorp, de artiesten en vrijwilligers begeleiden,…) Wij zijn steeds op zoek naar ernstige en gemotiveerde vrijwilligers!

Schrijf je in via dit formulier