Toegang

In het noorden van Brussel, in een van de 19 gemeenten van de hoofdstad, ligt Jette, een groene, vriendelijke en gastvrije stad. De Jeugd Park Jette Hosts het festival Jam’in gooit de tijd van een wij.

Avenue du County Jette-1090 Brussel

Wij nodigen u uit om duurzame reis modi te gebruiken om naar het festival te gaan. De plaats is zeer gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet, maar ook met het openbaar vervoer.

Plan van het park te zetten

 

Met het openbaar vervoer:

Om te controleren!

Met de tram

Lijnen 93, 51 en 19 (arrest “Guillaume de Greef”).

Met de bus

Lijnen 53 (einde “lorge” of “Guillaume de Greef”), 88 (einde “lorge”), 245 (einde “Crocq”).

Met de trein

Lijn Brussel-Aalst (station “Jette”). Het trein station van Jette ligt op 3 minuten lopen van het Youth Park.

Gratis pendelbus

De Jam’in Jette zet een systeem van gratis bus shuttles voor de terugkeer van de Festival-vertrekkers aan het einde van het evenement. Vertrek is gepland van 00:30 tot 02:00 op zaterdag 18 mei, zodat u naar huis te gaan in vrede. Vertrek om de 15 minuten vanaf de halte “lorge”, bij de hoofdingang van het jeugd Park naar het centraal station om het Noctis-netwerk te bereiken. (Zet het plan van de speciale shuttle)

Een fiets:

Niets beter dan het bereiken van de Jam’in festival werpt met de fiets. De toegang tot het jongeren Park Jette is zeer gemakkelijk toegankelijk voor festival liefhebbers die fietsen. De groene promenade in Brussel loopt door het jeugd Park. De gelegenheid om te stoppen bij de Jam’in gooit de tijd van een concert, de tijd van een drankje, de tijd van een vergadering. Parkeren is beschikbaar bij de ingang van het festival om uw fiets te verlaten, maar vergeet niet te komen met uw hangslot.

In Carpoolen:

Het principe van carpoolen is eenvoudig. Sommige mensen hebben plaatsen in hun auto en anderen hebben geen auto, maar je gaat of je allemaal op dezelfde plaats te verlaten: het festival Jam’in gooit. Wij moedigen u, gemotoriseerde Festival vertrekkers, om uw auto’s te vullen door de scheepvaart andere Festival-gangers (die wonen in uw buurt, misschien zelfs twee stappen verwijderd!) Dit is een verantwoordelijke handeling en zo veel vriendelijker om te beginnen of een mooie dag van festival te sluiten. Op het festivalterrein van de infostand wordt een carpool-bord gegeven.

Alle aan boord:

Voor degenen die nog steeds willen komen met de auto, de toegang is zeer eenvoudig:

Afrit 9 van de West ring (Jette). Ga de Avenue van de universele tentoonstelling naar de rotonde van de oude barrière. Neem de Bonaventure straat links en rijd rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Sla rechtsaf op de Avenue van het heilig hart. Het Park ligt op 300 meter afstand. A Signs Jam’in throw is ingesteld op het jeugdpark.