Muziek

Het grote podium en het kleine zusje bieden een alternerend programma van “wereldmuziek” die alle grenzen doet vervagen. Een kwaliteitsvolle en kleurrijke programmatie wacht u op! Het gaat om Belgische groepen, uit de Brusselse scene of internationale artiesten die bekend zijn of nog niet. Op Jam’in Jette is er geen echte “headliner”, alle artiesten worden in het hart gedragen van de programmatoren van de vzw Kwa!, die ervan houden om u te laten kennismaken met muzikale pareltjes.

Vrijdag

Op vrijdag verwachten we jullie vanaf 18u voor de eerste concerten van het weekend.

Zaterdag

Op zaterdag zijn er non-stop concerten vanaf de middag tot twee uur ‘s nachts.

Het Solidaire Dorp

12u-19u

In het Solidair Dorp stellen verschillende verenigingen en NGO’s hun projecten voor. Ze bieden ook allerlei participatieve activiteiten aan. Zo maken zij onze boodschap concreet. Het Solidair Dorp is een plek van ontmoeting, uitwisseling, discussie en experiment, gericht op solidaire actie.

U kan in het Solidair Dorp lokale verenigingen vinden, alsook verenigingen die actief zijn op het gebied van duurzame ontwikkeling, sociale gelijkheid, Noord-Zuid-werking,…

Behalve informatie vindt u er ook artisanale producten en fair-trade-producten. Dit jaar zal er ook een ambachtelijke markt zijn. De precieze informatie over de verenigingen en NGO’s die aanwezig zullen zijn in het Solidair Dorp kondigen we zeer binnenkort aan..

La Piste

In de tent ontvangt Labuenaventura u dit jaar opnieuw met een programma volledig gewijd aan straat-en cirkuskunsten. De Piste biedt een podium aan visuele performance artiesten die klein en groot zullen verrassen. Voor deze tiende editie zal er een nog grotere tent voorzien zijn om nog meer toeschouwers te kunnen ontvangen.

Een gedetailleerd programma zal binnenkort beschikbaar zijn…

Kinderdorp

11u-19u

Hoewel Jam’in Jette vooral een muziekfestival is, trekt het ook een groot familiepubliek aan. Elk jaar zijn de jongste festivalbezoekers slechts een paar maanden oud en vinden ze het leuk om te ontdekken wat er in het Kinderdorp voor hen is verzonnen.

Al sinds de eerste editie is het Kinderdorp gedurende de hele dag nooit leeg geweest en worden de verschillende activiteiten bestormd door honderden kinderen en gezinnen. Een vriendelijke, ludieke en educatieve ruimte waar kinderen plezier kunnen maken, leren, hun kennis kunnen delen en ruimte maakt voor hun talenten en creativiteit.

Naast traditionele activiteiten zoals schmink, houten speelgoed, … kan je er nog veel meer verrassingen en nieuwigheden ontdekken.

Opdat kinderen, maar ook ouders, in de beste omstandigheden van het festival kunnen genieten, zal er een speciale ruimte voor baby’s worden ingericht. Je kunt de tijd en ruimte nemen om met baby’s te spelen, ze borstvoeding geven en hun luiers in alle rust te verversen.