Mobiliteit

In het noorden van Brussel, in een van de 19 gemeenten van de hoofdstad, ligt Jette, een groene gemeente, vriendelijk en gastvrij. In het Jeugdpark Jette organiseren we een weekend lang het Jam’in Jette-festival.

Graafschap Jettelaan – 1090 Brussel

We nodigen je uit om je op een duurzame manier te verplaatsen om naar het festival te komen. De plek is zeer gemakkelijk bereikbaar per fiets, te voet maar ook met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Per tram

Lijnen 93, 51 en 19 (halte « Guillaume De Greef »).

Per bus

Lijnen 53 (halte« Lorge » of « Guillaume De Greef »), 88 (halte « Lorge »), 245 (halte «Crocq »).

Per trein

Lijn Brussel – Aalst (station « Jette »). Het station van Jette bevindt zich op 3 minuten wandelafstand van het Jeugdpark.

Gratis pendelbus

Jam’in Jette zet gratis shuttlebussen in voor de terugkeer van de festivalgangers aan het einde van het festival. De vertrektijden zijn gepland van 00:30 tot 02:00 op zaterdag 18 mei, zodat je met een gerust hart naar huis kan. De bussen vertrekken om de 15 minuten vanaf de halte “Lorge”, bij de hoofdingang van het jeugdpark. Ze rijden naar het Centraal Station, waar je kan overstappen op het Noctis-net.

Per fiets :

Geen betere keuze dan met de  fiets naar het Jam’in Jette festival te gaan. Het Jeugdpark is zeer gemakkelijk toegankelijk voor fietsen. De groene boulevard van Brussel loopt langs het park. De perfecte gelegenheid om op Jam’in Jette te stoppen voor een concert, tijd te nemen voor een drankje, voor een ontmoeting.. Parkeren is mogelijk bij de ingang van het festival.

Carpoolen :

Het carpoolprincipe is eenvoudig. Sommige mensen hebben plek in hun auto en anderen hebben geen auto, maar iedereen gaat naar dezelfde plek: het Jam’in Jette-festival. We moedigen u, gemotoriseerde festivalgangers, aan om uw auto’s te vullen met andere festivalgangers (die dicht bij u wonen, misschien zelfs twee huizen verder!) Een mooie handeling om een ​​mooie dag mee te beginnen of te eindigen.

Voor diegenen die toch zelf met de auto willen komen, is de toegang heel eenvoudig:

Verlaat de ring via afrit 9 (Jette). Daal de Tentoonstellingenlaan af tot aan het rondpunt op de Oude Barrière. Neem de Bonaventurestraat op de linkerkant en ga helemaal rechtdoor tot aan het rondpunt. Neem rechts de Heilig-Hartlaan. Het park bevindt zich 300 meter verderop. Een pijl met Jam’in Jette erop zal u tot aan het festival brengen.

Mellow Dub Sula Control Your Rage This Way The Lion De Pie Sleeping Souls Multibelgical (ft. B.I.C) Foodamentals Vida Colectiva Road, Long, Hard The Unlike (The Sun Side)