Kinderdorp

Le Jamini

Jam’in Jette is een op en top familiefestival. Dit dankzij de inclusieve waarden en de gemoedelijke sfeer waarbij de kinderen ten allen tijde rond de volwassenen dartelen. Er zijn geen drempels om binnen te mogen. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar plek vindt.

We voorzien voor onze “mini-festivalgangers” ieder jaar ook een programma met verschillende activiteiten. Al sinds de eerste editie was het kinderdorp steeds drukbevolkt. Kinderen praten, leren, lachen, maken plezier en ontdekken! Deze plek noemen we “Jamini”. De hele zaterdag van 11u tot 19u zijn er activiteiten gepland voor jonge en oudere kinderen.

We voorzien ook een speciale ruimte voor pasgeborenen. Meer info over het Jamini-programma is binnenkort beschikbaar.

De artiesten

FIRAS and DIDI : Dit geweldige duo bestaat uit 2 vrienden. Tussen de guembri en de krakeb, de tokkelinstrumenten van de Gnaouas uit Noord-Afrika, voegt de stem van Diana Barreto zich erbij om je te laten reizen zonder een vliegtuig te nemen.

EstelAan : Ann Bernard en Estela Undurraga Jara zullen u betoveren met hun Argentijnse dans en percussie

DJ Didi : Na vrijdagavond de Festivan-dansvloer in vuur en vlam te hebben gezet, zal onze multi-inzetbare artiest (dj, zang, drums) gedurende de hele dag (11u-19u) de rol van ceremoniemeester op zich nemen. Dans en wals op de swingende en chille sound van DJ DIDI.

Boma : Kom en ontmoet Boma en Céline Decastiau tijdens de marionettentocht die jong en oud zal plezieren.

De activiteiten

Grimage : Creatief en participatief make-up concept voor kinderen. Een plek waar het abstracte en de magie van kleuren jullie kleine hartjes zullen betoveren. 3 keuzes van kleuren en een uitwisseling met de kunstenaar zullen jullie toelaten om samen een unieke en gepersonaliseerde tekening te maken. U vindt ons in het midden van Jamini.

Print it : Sambalou en het Jam’in Jette-team bieden u een print op uw kleding in de kleuren van deze 10e editie. We zien je tussen de bomen van Jamini.

Slackline : Ben je niet bang om je evenwicht te verliezen? Wij heten u welkom om te balanceren op de majestueuze draad van de slackline.

Mini Chap : Flessenwarmer, magnetron, en een toevluchtsoord voor uw kleintjes is de hele dag toegankelijk zonder reservatie. Schoenen mag je bij de ingang achterlaten. Kom en ontdek de coconruimte van Jam’in Jette.

Baobab : Draaien, denken en voelen maken deel uit van de  vzw Baobab, die zijn beloften zal houden. Hij heet je welkom in de Jamini in een blauwe en gele tent.

Jeux en bois : Wil je jezelf uitdagen met wat leuk spelletjes in open lucht, kom dan naar Jamini.

Stand sucré : De pioniers van de 26e bereiden heerlijke zoetigheden die uw smaakpapillen in extase zullen brengen.

Programmatie